maandag 1 februari 2016

kinderfeestje vlotten bouwen


Ben vanmorgen eens bezig geweest met foto's uitzoeken. Altijd leuk, om zo weer veel herinneringen voorbij te zien komen. Zo ook met dit feestje van onze oudste zoon. Het is alweer bijna een jaar geleden, juni 2015, dat we dit vierden. En nog geen eens tijd voor gemaakt om er een blog over te schrijven, en dat terwijl het toch echt de moeite waard is om met jongens zo'n feestje te geven.
 
Allereerst maakten we een uitnodiging die bij het thema van het feestje past.

Met zijn feestje gingen we vlotten bouwen. Het is echt superleuk, en ook heel simpel. Het enige wat je moet doen is pallets regelen, en iets wat blijft drijven. Ik heb een autowasstraat gebeld, en mocht daar gratis een flink aantal jerrycans meenemen. Bij een drukkerij hier in de buurt mocht ik gratis pallets halen. Het enige wat we nu nog nodig hadden was touw en een stel peddels. We hebben hier een rubber opblaasboot, daarvan hadden we nog peddels liggen. Ik heb er nog wat extra bijbesteld, en met deze ingrediënten, en hopen op mooi weer, kon het feestje beginnen.

De jongens zijn druk bezig met het vastknopen van de pallets en daaraan vast de jerrycans.

Het vlot is klaar. Spannend! Zal het echt blijven drijven?


Yes! Hij doet het echt...

Eh... oeps! Opeens stonden ze met z'n allen in het water


Zo warm was het nu ook weer niet! Al snel hadden ze het te koud, en gingen we terug naar huis. Snel omkleden en heerlijk aan de barbecue. 

 En ondertussen mochten ze proberen om vuur te maken met een vuurstick...

of een vergrootglas.

Ook dit was weer een geslaagd feestje! 
Zal hier vast nog een keer gevierd worden met een van de ander twee jongens.

Liefs,
Willeke

Volg mij ook op Facebook, Pinterest en Instagram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten