fulltime mamma?

Dit mamma'tje is geen fulltime mamma meer. Dat betekent dat ik sinds ruim 3 weken weer een baan heb. Zomaar spontaan, toen onze jongste dochter, de eerste maandag na de kerstvakantie naar school ging, en ik dus zomaar een hele dag alleen zat, kwam de gedachte bij mij op dat ik wel weer zou willen werken.

7 jaar geleden ben ik gestopt met mijn baan in het onderwijs. Het was voor mij toen niet meer te combineren met mijn gezin. Maar nu, 7 jaar later, en een zoon op de middelbare school, begon het langzamerhand toch weer te kriebelen. Dus diezelfde dag eens gekeken of er vacatures waren, en gelijk gesolliciteerd, met als gevolg, dat ik nu alweer 3 werkweken achter de rug heb.

Leuk he, dit kaart je kreeg ik van Lydia van der Meij. Dit super leuke kaartje heeft ze zelf getekend en kreeg ik via de post in een mooi envelopje met waxstempel. Echt superlief!


Gelukkig kan ik het zo organiseren dat de lestijden meest onder de schooltijden van de kinderen vallen en zo niet, dat manlief de kinderen naar school brengt of ophaalt. Echt super fijn natuurlijk op deze manier, en manlief gelijk ook wat meer betrokken bij de opvoeding.

Maar dat betekent natuurlijk wel dat ik minder tijd heb om te  bloggen. Mijn gezonde eetgewoontes gaan gewoon door. Dus ik blijf gewoon gezond eten koken zonder e-nummers en tarwevrije baksels maken voor de weekenden. Maar of ik dan ook de tijd heb om er een blogje over te schrijven, dat moet nog even blijken.

Ik moet nog even nadenken of ik de omschrijving op mijn blog verander. Ben nu officieel geen fulltime huismoeder meer, maar toch voelt het nog zo, omdat de kinderen er eigenlijk vrij weinig van merken. Wat vinden jullie?

Liefs, 
WillekeReacties

 1. Gefeliciteerd met je baan! Wat ontzettend leuk! Wens je heel veel succes en plezier! Enne...volgens mij ben je altijd fulltime moeder. Dat je naar je werk gaat wil niet zeggen dat je dan geen moeder meer bent ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. daar heb je natuurlijk helemaal gelijk in. Dank je wel voor je lieve woorden.

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd met je baan! Ik zou gewoon lekker doorbloggen : )

  En zou je misschien tijd hebben om mee te doen aan een interview over de overgang van thuisblijfmoeder naar moeder met een baan voor www.hetmoederfront.com?

  Er wordt altijd gewaarschuwd: 'Je komt er niet meer tussen met dat gat in je cv.' Jij bent natuurlijk een prachtig voorbeeld dat het ook kan meevallen!

  Als je wilt meedoen mail ik je graag de vragen.

  groetjes,
  Nicole Orriëns

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Nicole,

   Lijkt me leuk om mee te doen aan het interview. En inderdaad blijf ik lekker doorbloggen. Soms wat minder, omdat er wat minder tijd is, maar het blijft gewoon leuk om te doen.

   Hartelijke groet,
   Willeke

   Verwijderen

Een reactie posten